Seçilen Hizmetler için tıklayınız

0
Tüm hizmetler OtoMentor güvencesiyle gerçekleştirilmektedir.

OTOMENTOR BLOG

Aracın bakımlarını yapan bir teknisyen, aracı teslim eden asistan, OtoMentor

Oto Servis Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Oto servis seçmek, otomobil sürücülerinin her zaman kafasını karıştıran bir konu olmuştur. Otomobilinizin genel bakımları, muayeneleri, karşılaşılan kötü sürprizler, arızalar, kazalar gibi nedenlerle ziyaret ettiğiniz oto servisler, konforlu ve özellikle de güvenli sürüş için çok önemlidir. Aracınıza ne kadar önem verirseniz verin ne kadar dikkat ederseniz edin, araçlarınız zaman zaman arızalanabilir.

“Oto servis seçiminde en önemli şey güvendir.”

Sizin ve aracınızın hak ettiği hizmeti alabilmesi için nelere dikkat etmelisiniz? Biz sizler için sıraladık.

1. Servis çalışanlarının deneyimi, müşterilere karşı yaklaşımı ve davranışları nasıl?

Aracınızla yakından ilgilenen varsa sorunlarınızı dikkatle dinleyen ve etkili çözüm yolları sunan servis çalışanları, oto servis sürecinizi daha güvenilir hale getirir. Alanında uzman çalışanlar, aracınızın tamiri ya da bakımı sırasında daha doğru tespitler yaparak, daha hızlı çözüme ulaşmanızı sağlarlar. Yapılacak işlemlerle ilgili detaylı bilgi aktarılmalı ya da servisin sunduğu ek hizmetler net olarak anlatılmalıdır..

2. Randevu süreci ve yedek parça temini ne kadar hızlı?

İhtiyaç duyduğunuz an randevu alabiliyor ve hizmete ulaşabiliyor olmanız, oto servis seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli hususlardan biridir. Ayrıca yedek parça temin süresinin minimumda tutulması, hizmetin kalitesi açısından oldukça önemlidir.

3. Kullanılan malzemeler kaliteli mi?

Aracınıza oto servis tarafından kullanılan malzemeler ya da yedek parçaların kaliteli ve garantili ürünler olması gerekmektedir.

4. Servis, iş yerinize-evinize yakın mı? Servis, aracınızı bulunduğunuz yerden alıp bakım-onarım işlemlerini yapabiliyor mu?

Günlük hayatın akışında, zamansızlıktan ya da yoğunluktan aracınızı oto servise götürmeye vakit bulamayabilirsiniz. Bunu sizin için yaparak zamandan tasarruf etmenizi sağlayan oto servis hizmetleri her zaman avantajınıza olur.

5. Servis fiyatları nasıl?

Sunulan hizmet, bedelini karşılayabiliyor olmalıdır. Ucuz oto servis kötüdür ya da pahalı oto servis iyidir gibi bir algı oluşmamalıdır. İhtiyaç duyduğunuz hizmetin, ihtiyaç duyduğunuz süre içerisinde, yeterli teknik bilgi ve donanımla size verilmesi daha önemlidir.

6. Size sunduğu diğer ek kolaylıklar neler?

Arabanızın oto serviste bulunduğu sürede, size ikame araç sağlanabilmesi, siz işteyken ya da evinizden çıkmanıza gerek olmadan aracınızı alıp, işlemler bittiğinde geri teslim edilmesi, hayatınıza oldukça kolaylık sağlayacaktır.

7. Müşterilerine karşı dürüst ve güvenilir mi?

Oto servis, tüm müşterilerine yapılacak uygulamalarla ilgili şeffaf bir şekilde bilgi vermelidir ve onay almalıdır. Onayınız olmadan hiçbir işlem yapılmamalıdır. Fatura kalemleri detaylı olarak fiyatlandırılmalıdır ve hangi ücreti hangi hizmete ödediğinizi bilmeniz gerekmektedir.

En iyi otomobillerin senin olması dileğiyle...

Yazar: Jülide Mengen

Kampanyalarımız